inici cercador formulari de contacte mapa del web
Actualitat
Notícies > Actualitat > CINECLUB GEGANTERS DE TAVERTET - PROJECCIÓ LA PLAÇA DEL DIAMANT
13/02/2018
CINECLUB GEGANTERS DE TAVERTET - PROJECCIÓ LA PLAÇA DEL DIAMANT
Dijous 22 de febrer a les 20:00h es projectarà la pel.licula LA PLAÇA DEL DIAMANT a la sala polivalent de l'ajuntament de Tavertet.
La projecció serà presentada per JULIO LAMAÑA coordinador de projectes i expresident de la Federació Catalana de Cineclubs, llicenciat en història i gran cinèfil, acabada la projecció podrem gaudir d'un debat amb ell sobre la pel.licula o qualsevol altre tema de cine.

Us hi esperem a tots

SINOPSIS
L’adaptació de l’obra homònima de Mercè Rodoreda es va rodar com a sèrie per a TVE, però se’n va estrenar una versió cinematogràfica que va tenir una considerable afluència de públic. Precisament a causa de l’èxit, el seu negatiu va sofrir una explotació intensiva, i actualment estava en molt mal estat.

Un acord recent entre la Filmoteca, TVC i l’empresa Cinema i Televisió S.A., ha permès la obtenció d’un interpositiu de preservació de llarg termini i el tiratge de la còpia nova . Els treballs s’han portat a terme sota la direcció de l’Arxiu de la Filmoteca, amb la col·laboració tècnica de Tomàs Pladevall, Francesc Betriu i Raúl Artigot (director de fotografia del film).TURISME A TAVERTET
Seu electrònica
replica watches
Air Max 2016
Air Max pas cher
Ajuntament de Tavertet - Jaume Balmes, s/n - 08511 Tavertet - T: 93-8565079 - F: 93-8565079 -
Avís legal | Credits | Accessibilitat